Bouw

De Bacheloropleiding Bouw nodigt je uit op haar twee workshops:
 
Maandag 23 juni 2014 om 09u00: Buigen en Barsten
Bouwmaterialen worden in deze sessie beproefd tot het uiterste en tot ze uiteindelijk... buigen en barsten. Door ze te onderwerpen aan druk-, trek- en buigspanningen proberen we de belangrijkste materiaaleigenschappen te ontdekken.  
 
Dinsdag 24 juni 2014 om 13u30: Passief Bouwen
Tegen 2020, over minder dan 10 jaar dus, mogen woningen ‘bijna’ geen energie meer verbruiken. Dus zorg je er best voor dat je zo weinig mogelijk energie nodig hebt. In deze workshop bekijken we hoe we zulke woningen, zogenaamde ‘passiefwoningen’, kunnen bouwen. We leren ook waarvoor een warmtecamera nuttig is en hoe een blowerdoor installatie ons informeert over de luchtdichtheid van een huis.
 
Bacheloropleiding Bouw
De opleiding Bouw van KAHO Sint-Lieven is sinds enkele jaren uitgeroepen tot de beste opleiding bachelor Bouw van Vlaanderen. Onze studenten komen dan ook uit alle hoeken van Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Lijkt het je iets om mee vorm te geven aan een gebouw, een weg of brug? Wil je werfleider, tekenaar, studie-ingenieur worden of calculator? Een eigen bouwbedrijf oprichten of overnemen? Dan is deze bacheloropleiding Bouw iets voor jou. Deze opleiding is zeer geschikt voor studenten met een vooropleiding ASO of TSO.
 
Meer informatie over de bacheloropleiding Bouw: http://www.odisee.be/bouw